Al onze nascholingen in één overzicht

doc learning

Group 6
Geaccrediteerd voor 1,5 punt
t/m 23-04-2024

Accreditatie is in aanvraag bij ABC-1, VSR, NAPA en NVvPO.

Cardiologie Kennis Sessies 2024

Schrijf u in voor een van de online, geaccrediteerde Cardiologie Kennis Sessies. In deze sessies zal de cardiovasculaire problematiek in de dagelijkse (huisarts) praktijk centraal staan.

Dagelijks komen er in uw praktijk patiënten op het spreekuur met (ernstige)  cardiovasculaire risicofactoren die, ondanks uw goede zorgen, toch een cardiovasculair event krijgen.  Hoe kunt u deze patiënten zo goed mogelijk zelf behandelen, maar ook hoe ziet de samenwerking met de tweede lijn er bij deze patiënten uit?

In de Cardiologie Kennis Sessies praten drie deskundigen, internist dr Marcel Hovens, cardioloog dr Martin Hemels en huisarts drs Sebastiaan van Beek, u aan de hand van casuïstiek en de NHG standaard u bij.

Op dinsdag 23 april van 19:00 tot 20:30 zal de Cardiologie Kennis Sessie gericht zijn op de patiënt met hypercholesterolemie. De casuïstiek van deze patiënten zal worden onderverdeeld in zeer hoog risico, hoog risico en statine intolerante patiënten. Door deze groepen apart in te delen komen de nieuwe behandelingsmogelijkheden aan bod, maar zal ook inzichtelijk worden wat voor u als huisarts de mogelijkheden zijn en hoe de samenwerking met de tweede lijn eruit ziet.